Skip to main content

De Chef

Dean Hoebeeck, chef en eigenaar van Table22 in Welle, ademt passie en vakmanschap. Van kinds af stond zijn toekomst al in de keuken geschreven: op 12-jarige leeftijd begon hij in een frituur, later volgden toprestaurants zoals Het Groot Genoegen in Aalst, stages bij culinaire grootheden als Roger van Damme en Hof van Cleve, en internationale ervaring bij Belgocatering en ISS Catering, waar hij directiechef werd.

Na jarenlange ervaring in de Belgische gastronomie besloot Dean zijn eigen weg te gaan. Eerst met een eerste eigen zaak, daarna als chef van restaurant Culeau in Aalst, waar hij het team een mooie Michelin-vermelding en 13/20 in Gault&Millau behaalde. Maar de droom van een eigen restaurant bleef knagen.

Zo ontstond Table22. Ondanks een moeilijke start tijdens de coronaperiode, bleef Dean met de steun van zijn team, vrienden en familie onverzettelijk doorgaan. Die passie werd beloond: vandaag mag Table22 trots 13/20 in Gault&Millau voorleggen en is Dean lid van The Mastercooks of Belgium.

Bij Table22 brengt Dean zijn liefde voor het vak samen met een vleugje Ibiza-gevoel en een passie voor kunst. Elke dag opnieuw zet hij, samen met zijn team, alles op alles om gasten te verrassen met gerechten die gedreven zijn door creativiteit, vakkennis en pure liefde voor gastronomie.